Gratis verzending boven 50€ – Levering binnen 2-3 dagen
×

About us

VILA Bergen op Zoom aan de Sint Josephstraat 14 bestaat sinds 2010. Wij zijn onderdeel van de Deense VILA-keten en hebben voornamelijk VILA-stijlen, maar ook producten van PIECES en OBJECT.
De winkel wordt dagelijks gerund door onze  shopmanager Joelle en een toegewijd VILA-team. Ons team doet elke dag zijn uiterste best om onze klanten een goede en persoonlijke service te bieden.
Elke dag bent u vanaf 09:30 van harte welkom in onze winkel, maar u kunt nu 24 uur per dag al onze artikelen hier op onze webshop shoppen. Wij hopen dat u ook in deze tijd onze VILA winkel in Bergen op Zoom steunt, dit kan nu gemakkelijk vanuit huis. 
Mocht u vragen hebben over de artikelen of uw bestelling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of via ons Instagram account: @vila_bergenopzoom - de reactietijd is afhankelijk van de drukte in de winkel. Wij proberen altijd zo snel mogelijk en binnen 24 uur te reageren.

We gebruiken cookies en andere technologieën om de websitenavigatie te verbeteren, de prestaties te meten en het verkeer te analyseren, en om verschillende marketingdiensten aan te bieden. Als u op "Oké, ik begrijp het" klikt, accepteert u dit gebruik.

Oke, ik begrijp het
×